List of organizations Members of CFFE


1.
Qendra Aleanca Gjinore per Zhvillim (Leader and hosting organization)
Mirela Arqimandriti
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682059301
Gjithe Shqiperia
Koordinatore lokale dhe expert gjinore ne te 61 bashkite e Shqipwrise

2.
"Dimension Human"
Donika Selimi
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692441161
Shkodër

3.
"Gruaja Intelektuale Shkodrane"
Zenepe Dibra
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692185291
Shkodër

4.
"Shoqata për Integrimin e Zonave Informale"
Mrike Cara
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682023910
Paskuqan, Tiranë

5.
"Balkan Youth Link-Albania"
Erald Ismaili
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0694421627
Tiranë

6.
"Rrjeti për fuqizimin e grave në Shqipëri"
Ines Leskaj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692052450
Përbëhet nga 9 organizata dhe punon në Tiranë, Durrës, Elbasan, Vlorë, Sarandë, Shkodër, Peshkopi, Pogradec

7.
"Aleanca kundër Diskriminimitr LGBT"
Xheni Karaj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692331959
Tiranë

8.
Agro Puka
Sabah Djaloshi
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682388169
Pukë

9.
Roma Active Albania
Adriatik Hasantari
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
692058782
Komuniteti Rom në të gjithë Shqipërinë

10.
ARSIS, Organizatë shoqërore për përkrahjen e të rinjve
Zini Kore
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
355 69 52 72 948
Tiranë

11.
Linja e Këshillimit per gra e vajza
Iris Luarasi
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682039555
Tiranë

12.
Nëna, fëmijet e ardhmja
Natasha Buzali
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Korçë

13.
Qendra për fëmijëri të shëndetshme, organizatë mjekësh dhe infermieresh
Mirela Dibra
0684054411
Tiranë dhe kontakte në 12 qarqe

14.
Shoqata Gratë ne Fokusin e Zhvillimit Kuçovë (GNFZH)
Elsa Rafaeli
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692612047
Kuçovë

15.
Shoqata Në Mbrojtje të Drejtave dhe Kulturë për Fëmijë (MDKF)
Andrea Rafeli
Kuçovë

16.
Qendra zhvillimit të shoqërisë civile
Miriam Reçi
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682629527
Durrës

17.
Qendra e Shërbimeve Sociale
Vera Istrefaj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0692244911
Kukës

18.
European Movemnet Albania – EMA
Gledis Gjipali
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tiranë

19.
Agritra Vision
Majlinda Hoxha
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682828450
Peshkopi

20.
Jona
Elona Xhani
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0696804445
Sarandë

21.
Shoqata e pavarur e mediave locale
Eno Alimerko
Elbasan, Korçë, Sarandë, Gjirokastër

22.
MED Pak
Zela Koka
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0682578002
Librazhd

23.
Fondacioni spitalor
Gerta Hagen
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tiranë

24.
Edukimi Social dhe Mbrojtja e Mjedisit
Simo Ribaj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
692387089
Vlore

25. Shoqata "Miqësi dhe Bashkëpunim me Europën"
Gjon Nikolli
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
0695431470
Tirane, Durrës, Vlorë, Lezhë

26. Qendra për Zhvillim Komunitar "Sot për të Ardhmen"
Fabiola Egro
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tiranë, Durrës

27. Shoqata Kristiane e Grave Shqiptare
Donika Godaj
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tiranë

28. Shoqata kombëtare për Integrim, Zhvillim dhe Ndihmë për Shtresat në Nevojë"
Fize Kerxhalliu
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Në te gjithë Shqipërine